Blázen
Anotace: Inkoustová kapka z hrotu pomalu padající nové světy objevující proráží...
Inkoustová kapka
z hrotu pomalu padající
nové světy objevující
proráží vzduchoprázdna oblaka
pospěš, času nazbyt není
myšlenkám tvar dej
a zlé duchy zaklej
v pera posvátné kouzlení
pevně otěže chytit nemůžeš
zmítán mocí temnou a nejistou
třeba ti všichni odejdou
až smyslu nadobro pozbudeš
bojuješ se svou hlavou dál
v omšelé schránce poklad slibný
jako posel dobrý a velkorysý
ohromnou zprávu zvěstuješ nám
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, srozumeni
Komentáře (2)
Komentujících (2)