První dvě sloky, z mého pohledu, nic moc extra (ani technicky, ani obsahově), ale ta poslední je pěkná. Škoda jen ... pokus se zamyslet nad tím rytmem: to "však" se dá ještě přejít, když člověk najde jak to přečíst (to je celkem normální), ale v tom posledním verši ... čeština má mnoho možností, jak doladit rytmus. Pokus se tam něco strčit. Sám bych měl několik nápadů, ale na to nejsem autor.
Nevím kolik ti je a nevím, jak dlouho píšeš, ale piš dál a přeji ti hodně štěstí ... jak v psaní, tak v životě.
16.02.2015 22:56:00 | ElaJah