..ty dny, kdy se nechce žít
nádech a výdech unavují
řeka teče
strom šedivý
usnout je zakázané
bdění nočních můr
v pekle tak daleko do nebe
moře je půl
bez Tebe
......už jsi měl dost
toho jak poznám
tvé usínání
(chvěješ prsty v moji dlani)
jak vím
že ráno snídáš sladko
kousky namazané
(kdo by vydržel čekat než namaže se celý krajíc)
nemoci zaháníš kopřivou a mátou
velká lžíce medu
voní bytem
po jablku se ti potí čelo
nejmilejší jsou jahody
mám spočítané všechny Tvoje pihy
sladkosti .... knihy
znám Tvá vína..tmavá jak z mahagonu
...barvy a sny
Budhova kouzla z lexikonu....
chápu...to unaví
A ONA ..
jen řekni....už to ví...?
že máš vzpomínky jen podle vůní..cestování v čase
když si mneš oči
jsi unavený nebo naštvaný
už ví, že v zimě máš popraskané prsty
miluješ jemné doteky
volná trička
..hudbu..v absolutním tichu
poušť a nebe
les když usíná....
miluje Tě ?
jako já?