Anotace: ...
Sametovým křídlem
jen tak
po mně sáhla
po mně hrábla
černým
jak křídla havraní
něžně po mně sáhla
já ukryla ji do dlaní
Ta se má ;)
16.02.2015 23:15:35 | Nespavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?