Na starou kameru
natáčela sis
řasy
dřív než tvé oči
svítaly
usínání nezapadá
střelil jsem tě
do spánku
občas se potkáme
v odraze zrcadel
orgasmy
nám zahnuly
do slepých uliček
vlasy ti voní
po nedokouřené cigaretě
tahané ve spěchu
při povrchním oblékání
ptám se
chceš chvíli na věčnost?
říkáš - ano
jdem si zahrát
na Joy Division.