Měsíc tiše svítí a zem oddychuje
slunko zatím spí a vzduch se ochlazuje
Je noční čas je všude klid
je ticho tu jak jen může být
Široko daleko všechno spí
a krásné sny si v tom spánku sní
Slyšíš vánek vát jen zasténat
vidíš tmu co se chce ti schovat
Má to v sobě kouzlo - moc
tak neruš to - Dobrou noc!