Anotace: :)
Srdce tvé je jak
staré nádraží
a z opadaných zdí
už raději
raší tráva...
Výhybka se
raději nepřehodila
a ty jsi zůstala stát
ve vzduchoprázdnu
jako někdo, kdo už nemiluje...
Srdce tvé je jak
zastavený vlak
a z rozmlácených oken
raději
zeješ prázdnotou...