Anotace: Iluze můzy...
Váha na víčkách
alba prohlížím si rád
při svíčkách
V minulosti se topím
do duše se mi vkrad
!!STRACH!!
Kdy šance se chopím?
Abych při svíčkách
Jméno tvé vyslovil
jsem na vážkách
Do očí čokoládových
jsem se vpil
možná osudových...
To mi věř ztráta bolí
z toho všeho mě zebe
Samota do klubka mě schoulí
Pak zjevilo se světlo
přineslo mi Tebe
Krásu do očí mi vmetlo
Ze světla stane se tma
Proč?
protože mám !!STRACH!!
Nechci tě ztratit.........