Vlny moře v černo černé noci
hladí sametem jak šátek Tvůj
tak prosím jenom chvíli stůj
když topím se ve vlnách bez pomoci
Pohladí a já ztratím dech
ztratím se ve vlnách tajemných
jsem synem myšlenek nezkrotných
že zaslechnu Tvůj tichý vzdech
Do vln se propadám
a vůní nekonečnou borovic jehličí
tiše mne přesvědčí
že chci Tě že na dosah Tě mám
Jen dej mi znamení
rozviř ty vlny a já popluji na nich
popluji do dálky bych slyšel Tvůj smích
neodolám mámení