Pršku slyšel jsem na díly
Dvě tuny připočtené kolombíny
neusnutí na vrcholku hřebíku
Dvě sovy koukající do dne
nepřekážení při vstupu a odstupu
Dvě křivá vejce z nichž jedno je o něco větší
nepsané vědomosti získané pozorováním náhodných kapek
Dvě sterea a tancující míchanice
nezamčené pohyby čokolády na obrazovce
Dvě zaplněná prostranství ale zrcadlící se v zrcadle
neutuchající svědění lechtivého přistýlky
Dvě přistýlky
nevzpoměné kolotání se
Dvě věty v čínštině
nesrozumitelné plápolání kuželek nad Třebešnicemi
Dvě teďka a prostonáhubek sliny
nezajímavé mouchy na parapetu
Dvě situace z nichž jedna je situacovitější
nepoznané obsahy struma vola a vagíny
Dvě angíny v jedinečné encykládě
nevyzpytatelné lidubrusno
Dvě vosy a jedna z nich je hodná
neukázané kozy kostky
Dvě znásobené vejce se sekerou
nepříjemné dlouho
Komentáře (2)
Komentujících (1)