Anotace: Když pohlédneš na mě, chci ztratit se ... V tisících hvězd očí tvých
Jak těžké je mluvit o studnách temných
jež nebeské hloubky skrývají
svou krásou se netají
a jsou spásou duší ztracených
Padal bych na dno, které nemají
studnami temnými bez starostí
že nejsem synem nevinnosti
že spásu mi ony skýtají
Skočil bych do nich do temnoty krásné
do nebes temných s tisíci hvězd
nedbal varování, že je to lest
ztratil se ve hvězdné záři jasné
Dej mi tam hledět než slunce klesne
dej mi tam hledět až měsíc zazáří
já ti dám vášeň na lásky oltáři
když dáš mi hledět ve studny teskné