Anotace: Nech mluvit mne v ohraných klišé, jen chvíli abys mne chtěla slyšet
Vím jak často slýcháš ty verše
o plátcích rudých jak růže květ
ve kterých se skrývá svět
o mé Noemově arše
Vím jak často však dnes ne
dnes jiná slova zvolím
sám sobě dnes povolím
říct srdem co hlava nesvede
Je to jak když brána se otvírá
do nebes, kde andělé hrají
noty k líbezné hudbě mají
a když hrají ... bolest umírá
Je to mé odpuštění spása má
ta hudba sladká co mi v uších zní
je mou hudbou pohřební
když dozní duše se z žalu těla vzdává