V síle hašlerek
se opíjet
a milovat
fresh
jako když místo klišé
příjde nová
kolekce
bez rutiny
a konfekce
jako tvůj oblíbený žánr
porna
bez Arnolda
mezi nohama
geometrický kosočtverec
s čárkou uprostřed
a komando
při zatýkání milenek
nechytili nikoho
a divili se
že tu růžovou hvězdu
a lásku
pytlačím
jen pro Tebe
Svěží dech.....