Anotace: ...
Zdivoka buší srdce,
stoupá krevní tlak a
v přítmí pro nic není
dostatek místa a to
ani pro city.
Řekla bych, že se
opět červenám. Ano,
protože zase brečím.
Sedím na balkoně při plesu
smutně se dívám na líbajicí
se páry při pomalém tanci.
Můj kamarád je na mol.
Co nadělám?
Zas mě k tanci nevyzval.
A jiný se spletl a on to
jistě ví, že se svět
netočí jen okolo jeho povětří.