Anotace: :)
Zavřel jsem s tebou krám
i s básněmi a vínem
Prodáváš tichý spleen
- a to mě nebaví...
Chci se smát
a neposlouchat balkony
co mi šeptají tvé slzy
Vždyť už je pozdě...
Zavřel jsem s tebou krám
i s plavými vlasy
Prodal jsem poslední city
a můžu čekat na svobodu.
spadla prej roleta
šedivýho mužství
pakostnice dueta
nahej balkon pro všechny Julie
zavřel se krám
je oloupaný zdivo
na hladině citů
tam velmi tklivo
21.02.2015 22:30:29 | básněnka