Milá Srozuměnko, děkuji za sdílení. Líbí se mi tvůj smutný střípek. Přeji ti hodně sil a lásky, kterou umíš synovi dávat.
22.02.2015 18:42:50 | MARKO
Přála bych ti z celého srdce, aby se syn k tobě přitulil a objal tě.Ten pocit nejde ničím nahradit. V myšlenkách jsem s Tebou.
22.02.2015 17:21:24 | jitka.svobodova