honba za marností
skříň zbytečností
chladné povrchnosti
svobodná propaganda
vraždící sranda
zatracená pravda
vyslyšený rozkaz
papírový vzkaz
nedobrovolný sebevrah
tonoucí v brodu
modlitba z hrobu
západ na východu
bolestné myšlenky
vůně vzpomínky
nesplněné sny
pláč falešné kočky