Chcete hrát hru? Tu naostro a bez pravidel?
Tu co vítěz je jen jeden a je jedno, že vyhraje podle.
Tu hru, tu hru všech her,
kdy i ten největší přítel pro výhru klidně nožem do zad bodne.
Tak honem na co čekáte?
Už tu máte nachystaný i startovní bod.
A jak vyhraju? Ptáte se, jak to poznáte,
Snad až Vám dojde, že hrajete hlavní role v Parodii na život.