Někdy zkopíruji
odstíny příslibu
jedné noci
z kašen
odrážejících
naplnění
budou mě mít
v moci
jak
fata morgána
v labyrintu
provinění
Možná někde
objevím
smaragdový
nádech očí
v nahotě
z chladných
pohledů
s duhovkou
obrácenou
na ruby
přivlastním si
azurovou
věčnost
bez svazujících
ohledů
Možná
jednou....
kdo ví...
najdu perly
půlnočních
pocitů
které
s lehkostí
prostoupí
aurou
z křišťálu
zatřpytí se
a však
bude
jich
pomálu