Anotace: búrka a nič
blýská,
na obzoru líska
na lesku získá.
víska
nad prázdnou miskou
stýská,
oněmí
psiska
je ticho,
nehřmí
věř mi...
(prosím)
co je to zas vět?
co je to za svět?
Inteligentní hra se slovy, pěkný. .)
24.02.2015 14:47:18 | Jan Voralberg
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?