tapety jsou jako lidé
ošumělé, ale ...
pohyb se zastavil
zkostnatěl
květy na tapetách připomněly hrách
snad pro důlky ve zdi
jsou jako já
visím v prostoru mezi tebou a mnou
pro naše kdysi
pro převisy
rozšklebené dnou zítřků
ještě dávám na odiv svoje myšlenky
pro oči na tapetě
24.02.2015 21:49:37 | básněnka