Anotace: Nezáleží jestli pro svět nejkrásnější budeš pro mě jsi, když pláčeš i když se usměješ
V prostřed krásy skřítek neposedný
amorek malý, je tam kde má být
a den za dnem chtěl by pít
vůně od první do poslední
Někdy se mu zamane
že chtěl by cítit tulipán
já přinesu mu Amsterdam
pole tulipánů omamné
Jindy zas že růži chtěl by
a někdy jindy lilii
já kytici mu uviji
by on byl v sedmém nebi
A když ta vůně sílí
on na místě se zavrtí
a mě radost přímo pohltí
že je tak roztomilý