Anotace: věnuji fotografovi Janu Saudkovi
Ty jsi ten donchuán
lovec a svůdce žen ,
ňadry a hýžděmi
stále jsi okouzlen.
Kolik dětí na svět přivedl jsi
kolik žen už oklamal jsi ,
však já tě mám stále ráda
na prsou hřeju si hada.
Jane , ty zvíře !
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?