V žalmech svých
obrátím list
a ustrnu
nad propastí introvertních
nemocí
do mého matrixu nastoupíš
nezvaně
s deepem v duši ze syrových
emocí
a já
obrátím tvoji touhu
ve zbraně
Nechám se tebou postřelit
pak....
zastavím vítr
obrátím póly Země
otočím stěhovavým ptákům směr
vyfotím vlastní purpurový stín
to vše
bez licenčního strachu
aby mnou prošla kulka
z prachu
a
pak
tě
opustím