Buch! Buch! Do rytmu tiše zní ...
Dvě rány ozvou se tiše
dávají znát, že JSEM
jsou toho malým důkazem
že můj osud se píše
Buch! Buch! Do rytmu tiše zní ...
Melodie hlasu a šum vlasů
mlasknutí rtů se rozlehne
a oko vděčně pohlédne
na pískající stébla klasů
Buch! Buch! Do rytmu tiše zní ...
Cinknutí trianglu když kapka padá
malinko železa skrytého
plna tajemství mého
co se hluboko ukrývá
Buch! Buch! Do rytmu tiše zní ...
Poslouchej symfonii které dal jsem duši
poslouchej jen Tobě ji hraji
když klasy smutně usínají
protože už dávno tuší ...
... Buch! Buch! Údery tiché poslední ...
...
...
...