To nejde
nemám čas
nemůžu si ho udělat
není
nafukovací
promiň
řekl
a poškrábal stůl
po páteři
tu noc se na mě dívala docela jinak
jakoby skrz mě
oknem
do všech duší
dočasně opuštěných
na chodníku
škrábala jsem záda stolu
„protože on má škrábání rád“
řekl mi těsně před tím
než na město padla mlha
a hodiny začaly
krvácet