Anotace: ...
Život z otazníků
slzy na deštníku
svléká se z dotyků
Oblečena v snění
S city na cedníku
utřené do ručníku
z froté pocitů
Co ji změní
Stočena do puntíku
v řadě u bídníků
leží na jazyku
Úniku není
ale je...vykřičníkem...
26.02.2015 00:06:49 | enigman
:-) lépe pomlkou...:-)
26.02.2015 06:23:39 | Martinecka23
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?