Anotace: Nevím no...základní verze básně. Potom to když tak předělám..
S posledním (ne)zimním dnem
jdu mou oblíbenou cestou.
Život se zdá být pouhým snem.
Myslím, že zapomenou.
Do papíru bezmocně ryju,
až z něj teče krev.
Něco chtít napsat plánuju,
ale slyším jen řev.
Něco vědět, cítit, sama chtít,
z toho už ale bolí uši a zrak,
marně mávám, chce se zas opít.
Škrtám a zas pročítám,
má to vůbec smysl?
Slova krásná jsou ty tam.