Odešel jsi ráno.....
Vypláchnu si z oči
čekání na další noc
a ta se vplíží
nahá...
Rozprostře se
uprostřed nás,
prolomí ticho
panoptikem
sténajících
rytmů.
Vytryskneme
ze dna
studny osamění,
obkročíme
naše
stíny
hladovějící
po dalším
čekání
na setmění.
Jo, šeří se šeří
ptáci už ztrácejí peří.
Nadešel večer
tajemný, tichý.
ST.
Jako z červené knihovny.Fajn.
24.04.2015 21:41:54 | Paulín
vytryskneme ze dna
nazí
čekající na zázrak
odešel jsi ráno
lampion poslední noci
přípitek na dvojí ticho
studna je jako obkročmé vlhko
na stínech stehen
hladovíme
26.02.2015 20:54:39 | básněnka