Za zrcadlem z kopretin
padá lehce bílý stín
Padá tiše
z nebes dolů
Padá lehce
prší k tomu
Za zrcadlem z kopretin
spadnul na zem
bílý stín
mám kopretiny strašně ráda a třeba tenhle stín je hebčejší na omak... kdo ví...
27.02.2015 14:20:47 | zelená víla
Však zítra zase vyjde Slunce a já budu chytat šelmy i sumce.
A nějaký stín? Neznám splín.
26.02.2015 21:58:27 | Nespavec