Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=3rS6mZUo3fg
Pomalu otvíráš oči
protahuješ si tělo
z návrhu
od Gaudího
tvé jahody
přezrály
do konečných slov
vzpomínky na
dlouhé polibky
v zapařené sauně
ale už nemám páru
kdy jsme se vůbec
mohli pustit
dnes prvně
díváme se na sebe
jinak
dva cizinci
v posteli
Moulin Rouge
se vzdaluje
jen jedno
nikdy nekončící objetí
moje srdce
ti morseovkou vyťuká
signál
že ještě
není pozdě
ale další ráno
už si ani
neťukne.
povedené, zvlášť závěr
30.10.2015 22:41:21 | Black Sardinian
jak pěkné obrazy mají moc vyjádřit tuší trpkost :-D
27.02.2015 19:37:45 | Frr