vyprávěl jsi mi podobenství o rozsévači
s hořkou pachutí v ústech
se dostává až do krku
kdysi bělostná kůže je rozežraná od mollů
tenká střeva mi vyrvi a naplň
jehličím
pamatuješ... z vánoc
teď mi jen chybí
modré skleněnky
zadupala jsem do hlíny
slunce
bez červeného čepečku
to nejsem já
ztracený chlapeček uprostřed kružnice
natahuje ruce k nebi
ale já jsem mu ukradla
hvězdy