Za očima
viděla jenom obrysy
někoho
nebo něčeho
kdo se příliš nahlas nadechl
máš v nohou
prach všech cest
ulic
uliček
a vchodů
kolem kterých si prošel
když bylo příliš pozdě
jít spát
a příliš brzo na to
vstávat
nikdy není vhodný čas
na…
nic
nikdy tomu někomu
neviděla
do tváře
nepotřebovala to
stačilo jí
že ten někdo
prostě
byl
Zajimavy pocin.
A propos. Mi prikde Elisko, ze mas tech 16 let na profilu tak alespon 2 roky;)
28.02.2015 23:26:17 | kudlankaW