Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=ZGMDBppWBOo
Jsem jen chlapeček
kterýmu ukradla si hvězdy
na soukromém nebi
už nezáříš
večírek skončil
v našem bytě
je prázdno
všichni odešli
nezůstal ani
pocit
abychom se
tam vrátili my dva
jen prázdnej byt
prázdné duše
není o čem psát
když nečteš to
ty
při odchodu
sis oblékla kalhotky
s ovocnou náplní
aby ses přede mnou skryla
aby ses zbavila upřímnosti
snídat jen
logr
nic
a chlad
zbyla po nás
hnijící mrtvola
červi rozežíraj
poslední zbytky
života
tak nahlas
že to rve i věty
co nechci
slyšet.
úplně cítím tu atmosféru
30.10.2015 22:31:26 | Black Sardinian
Báseň je pěkná, ale její název mi přijde hrozně překombinovaný.
11.03.2015 17:09:43 | Adramelech
Jo, to připouštím, ale v té době mi přišel příhodný. Díky za komentář.
22.03.2015 15:47:23 | Isquieasuus
zbyla jen prázdnota?
nucenej výsek bez iluze
smutek je černej flór
tuze
01.03.2015 09:43:41 | básněnka