aspoň že občas
naprší
do básně
někdy je opravdu
lepší
číst jenom
rozmazaná slova
a nejlíp je
když přes ně
valí
zamilovaný skarabeus
věno básni
uhnětené
z celého svého
světa
v kuličce života
beze ztrát…
je dobré míti skarabea
co po jméně...nemusí být ani Bea
déšť v básni cosi smyl..z duše
01.03.2015 09:36:57 | básněnka
Kam Ty na to pořád chodíš? Tvoje nezaměnitelná poeticko-laskavo-sebeironicko-sarkastická obrazivost mě nepřestává fascinovat... :-D
28.02.2015 13:44:16 | Amonasr