Je pozdě být rychlejší

Je pozdě být rychlejší

Anotace: než ti, co chovají vztahy vřelejší

Začalo to nevinně,

vyčvachtat se ve víně.

Ve víně se skrývá pravda,

a bez pravdy není sranda.

 

Taky se říkává, že kdo chce moc, nemívá nic,

tak nastavíš si pravidla, ať počítá se nenávist.

Ovšem ventil těžko ovládneš,

dříve tah Sportky uhodneš.

 

Nechť si bezpráví dál vládne právu,

kdo chtěl žít, ať za trest čeká popravu.

Dovolil jsem si na tě moc,

ty vole, slovník vemu na pomoc.

 

...

 

Takové jako ty jsi hnoje,

spasí zrnko paranoje.

Kouřením si mozek cvič,

jazykem mým upleť bič.

Stoupence své o tom uč,

jaký povedl se ti na mě puč.

Od toho tu ti lidi jsou,

aby stal ses legendou!

 

 

Autor Dimitrij Francheskoli, 28.02.2015
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel