ZATMÍVÁNÍ 4
cítil jsem ji některý z minulých dnů
ve snu
začalo to sjetím z hor
cestou bílých šeříků
až skončili jsme spolu v bažině
dnem jsem odpovídal hledání
jestli ve snu přišla skutečně ona
v poslední chvíli zůstala chatrč a strach vedle štěstí..
ať můj tekutý démon ve skle leptá křemičitan..
já se potřebuji vrátit do snu
zajímá mne
co s příšerou
od ní nemám jizvy na zápěstí
jsou ještě čerstvé
počkám na zítřek
nač mne osvobodíš
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Aida, adaj, básněnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)