Pudrově nostalgické
verše z peří,
plozené
v mlhách
z polospánku
podzimu,
promokřené
hladící řekou
tekoucích slov
básníků
pyšní se
v jistotě své moci
nad nespavostí
z pročítání
v almanachu
ryzích vět vzácnosti,
chvějících se
při probdělém
čekání
v naslouchání
beze všech slov....