Pohrobci krista...
Tančíme v kostech
Padlých andělů
Pohrobci krista
Popel k popelu
V úšklebcích svatých
Roste stín
A jitří jitra
Z kocovin
Tančíme v kostech
Šlapem po křídlech
Pohrobci krista
Kterým schází dech
Jsme děti
Padlých andělů
Popel
Co patří
K popelu...
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Pamína, jitoush, Jort, adaj, Nikita44, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)