Hele, Šmudlo, já slyším! Poslouchej, teď třeba - tráva roste ;-)
P.S. A Levandule, ty záda Ti namasíruju hned, jak mě přestane bolet palec...chjo.
05.02.2007 08:53:00 | G.P.
Třeba je ten výkřik příliš tichý,
třeba vodou mořskou tlumený,
třeba jenom v sobě křičíme, pod víky
hladiny jak v zaplaveném sklepení...
třeba partner je v té chvíli příliš vzdálený...
:o(
05.02.2007 07:09:00 | Cecilka
Je dobré,že to křičíš do němých chaluh.Někdo by se mohl jinak zle vylekat.
02.02.2007 10:24:00 | s.e.n
Šmudlínku, Ty taky všechno, co napíšeš neprožíváš! ;-))) Vždyť v tyto dny píšu, že mě oslovilo několik lidských příběhů...
02.02.2007 09:41:00 | Levandule
To se mi vůbec nelíbí! (báseň je to skvělá) Honem dát s Pavlíkem do pořádku!!
02.02.2007 09:25:00 | smudlinek