Anotace: ★★★★★
Abys, drahá, pochopila
jak může být chůze těžká
Budu..
ty..
na opačné straně planety
a vžívat se do života matoucích signálů
jako vybitá baterka
vyšťavená leskem malachitů
či opálů
jelikož matné už není, co kdysi bylo
a líbí se mi
co kdysi se nelíbilo
Třeba ty..
jsi byla božská odjakživa
a božskou zůstaneš
dojakmrtva
i potom
na opačné straně planety
si prostě jednoho přívětivého rána
nastartujeme své pincky a babety
a pofičíme směrem k pláži
To abys, moje drahá, pochopila
jak může být chůze někdy..
neskutečně fajn
Škoda, že ten supertyp, co jsem dala, nebřinkne jako právě rozstřelená flaška Clintem Eastwoodem ve starém westernu, protože tahle báseň by si to zasloužila. Líbí. BŘINK!!! :O)
02.03.2015 17:22:46 | Tichá meluzína