Častokrát
se utěšujeme
pod hromadou třísek
minulosti
pohledem na
severovýchodní
stranu našich
obrácených
hemisfér
kde
v barevnosti
počátku
sebepoznání
odezíráme
z prachu
vzpomínek
našich předků
na jejichž
koncích
se ve středobodu
mezi zorničkami
s přítomností
kříží
výhled na rozcestník pamětí.....