Srdce láskou taje
Zlato co se třpytí v dáli
stříbra třeba plné sály
drahocenné, drahé kovy
mohou jich být plné doly
a přec nic z toho nevyváží
oči, které štěstím září
jasnější než plamen žhnoucí
vřelejší než voda vroucí
je smích nevinných dětských očí
kolem nichž se máma točí
a jako v žáru horský sníh
když se sever změní v jih
roztaje se srdce v lásce
pro dětský zvonivý smích.
Přečteno 455x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, Amonasr, jitka.svobodova, Nespavec, enigman, adaj, Malá mořská víla
Komentáře (5)
Komentujících (3)