Půlnoc je krásná a tichá
Půlnoc je tajemná žena
Půlnoc je hravá a dravá
Půlnoc je jak pramenitá voda
Půlnoc je klidná
jak hladina řeky
Půlnoc je hádavá
když běží přes kameny
S půlnocí Tě nacházím
když sama ztrácím směr
Pronás tenhle čas
už nehraje moc fér
Když doba se změnila
i život jiný je
S půlnocí vše staré se končí
a něco nového začíná
S půlnocí se nový život rodí
a jiný zase umírá
Půlnoc je hedvábná a mladá
Půlnoc je svobodná žena
Půlnoc je tmavá a zrádná
Půlnoc je jak kočka černá