Anotace: Ptáte se...já odpovídám: ano, opravdu i takový blábol sem lidé dávají. Taková jsem já:-):D
Bang bang
možná
střílím do černýho prázdna
a rachotím
plechovkou naložených snů
nemám
otvírák
a náboje do boje o
Tebe
tak raději
laskonky a lásku
za pět padesát
s vypršenou platností
chutností
a hřejivostí
možná
s marností
už už
ze záchodový mísy
až do nikam
Má laskonko ...