Pod stromem v pozici sedící,
užívám si pohled přímo dech beroucí.
Tady a Teď s Matkou Zemí spojený,
cítím se tak volný a znovuzrozený.
Já to už prostě občas takhle mám,
utíkám od lidí a jsem úplně sám.
Závírám oči -
vnímám všechnu energii světa,
cítím se volný -
jako pták který kolem volně létá.
Všechny negace odcházejí ven z mé hlavy,
a já si užívám tyhle bezmyšlenkové stavy...