Na zem spadané
barevné listí ze stromu
čas už odvál
Listopad schoulil se
a je pryč
Bílá peřina
pod botami praská
a voda v led
se promění
Přišel čas bílý
Přišel čas zimy
kdy mráz nám kreslí
obrazy
Když podají sněhové vločky
a do nich
slunce nám svítí
tak nádherně
ty vločky třpytí se
přišla zima i chlad