Podstatu žít
Je svědomí
nahé jak lidské zrození
kdo jen bloudí
a těžko změní
Kdo chce pít z louží...
nenajde slova
co znova
nutí tě číst
otočit
pochopit
podstatu žít...
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Adelheidis, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)