S lechtivou
smyslností
alabastrově
vlahých
rtů
přitančím
do údolí
tmy
ve své
nahotě
z úplňku
oděná jen
do soli
svého
potu
obtočím
tvou
poddajnost
sítí
vláken
z pavučin
a ty...
vdechnutím
něhy
do našich
těl
zprůhledníš
transparentním
rytmem
vlastního
t e p u
z pocitu
vzájemně
utkané
blízkosti
že byla jako Léda?
tak bílá po labuti
smyslná i plná chutí
že vtančila mu do náruče?
poddajná
šíp už vručen...
a muž?
prý pavouk k usoukání:-)
08.03.2015 10:22:40 | básněnka
joj, hezky se to sype :-)
06.03.2015 00:29:35 | hledač