Marná léta planu touhou,
zářit muži v myšlenkách.
Má přání vzývají lásku dlouhou
a déšť je smáčí v poměnkách
Hudba a Tvá slova zvou
ladnou,vlídnou kulisou
Pro obrazy, důkazy
že ještě žijem
dýcháme
A důvody zde
k tomu
jsou